Juče su blistali, ali ugovori im ističu, hoće li reagovati uprava Partizana?

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
443
Partizan je juče odlično startovao na ”Premijer kupu” u Dohi, savladao je doskorašnjeg učesnika Lige šampiona, ekipu moskovske Lokomotive boljim izvođenjem jedanaesteraca sa 4:2 (u regularnom toku 1:1), a junaci ovog trijumfa su igrači kojima za nekoliko meseci ističu ugovori sa Partizanom.
Pogađate, u pitanju su Zoran Tošić, koji je postigao prelep gol u 34. minutu, za izjednačenje na 1:1 i rezervni golman Nemanja Stevanović, koji je u penal seriji zaustavio dva udarca protivničkih igrača.
Ako im do tada ne budu ponuđeni novi ugovori, i Tošić i Stevanović će kao slobodni igrači napustiti Partizan, a za sada nema konkretnijih nagoveštaja povodom toga od strane uprave crno-belih, što ne znači da se nešto neće promeniti po povratku ekipe iz Katara.
U svakom slučaju, trenera Miloševića može samo da hrabri njihova sve bolja forma, a Stevanović je posle meča otkrio tajnu odbranjenih penala. Podsetimo, nedavno je na pripremama u Turskoj zaustavio još jedan udarac sa bele tačke.
 
”Jako teška utakmica, samo šesnaest sati posle puta smo igrali sa ekipom koja je učesnik Lige šampiona…
 
Uspeli smo da nađemo voljni momenat i tokom 90 minita budemo i bolji protivnik od njih. Na kraju je došlo do penala, imao sam sreću da odbranim dva, moji saigrači daju sva četiri i zasluženo pobedimo.
 
Kod penala pokušavam da nateram igrače da šutnu gde ja želim, a ne gde bi oni želeli.
 
Čekam ih do kraja i probam što eksplozivnije da se odrazim. Ima tu i po zaletu protivnika da možete dosta puta da pogodite i, naravno, mirnoća do samog kraja je jako bitan faktor”, objašnjava Stevanović.
Za crneo-bele bi trebalo da bude važno da prvi golman i kapiten Vladimir Stojković ima ozbiljnu konkurenciju za mesto u prvom timu, a Nemanja Stevanović to jeste. Koliko dugo, na upravi je da odluči…

 

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More