Vanesa Brajant uputila posebnu molbu “Stejples centru”

(AP Photo/Mark J. Terrill)
664

Porodica Brajant je, konačno, preuzela tela Kobija i Đijane koji su 26. januara stradali u helihopterskoj nesreći, prenose američki mediji. Kobijeva supruga Vanesa odlučiće da li će sahrana legendarnog košarkaša biti masovni događaj ili intimna ceremonija u krugu porodice i prijatelja, prenose Novosti.

Brajant za života nije mogao ni da sanja koju će žalost i tugu izazvati njegov odlazak na večni počinak. Svih ovih dana od njegove pogibije do danas fanovi sa svih strana sveta u Los Anđelesu održavaju uspomenu na njega, pale sveće, donose cveće i suvenire, iscrtavaju murale i pišu mu grafite.

Gospođa Brajant je tražila od uprave “Stejples centra” da joj predaju sve ono što su fanovi ispred dvorane ostavljali u znak sećanja na legendu Lejkersa.

(AP Photo/Damian Dovarganes)

“Moja porodica bi želela te stvari“, javila nam je Vanesa. Označićemo svaki od predmeta, majice pisma, košarkaške lopte, plišane igračke. Stavićemo u posebne kontejnere i isporučiti porodici – rekla je Li Zeidman, predsednica uprave “Stejples centra” za „Los Anđeles Tajms”.

Izvor Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More