Vitas o Partizanu i stvarima koje se ne zaboravljaju! Navijači će ga obožavati zbog ovoga!

Foto: FK Partizan
141
Uroš Vitas je novo pojačanje Partizana u zadnjoj liniji, nakon dugih pregovora sve je rešeno i crno-beli su dobili igrača na kog ozbiljno mogu da računaju.

Uroš Vitas je dete Partizana, on je zajedno sa Milošem Jojićem, Darkom Brašancem, Nikolom Trujićem i drugima činio sjajan tim koji je projurio kroz mlađe kategorije. Predvodio ih je Slađan Šćepović.

“Čuo sam se sa čika Šćepom baš juče. Kako je zazvonio telefon, a ja se predstavio, usledelo je ono  njegovo  čuveno : ‘Gde si Vitas?’ Mislim da to niko ne može da izgovori kao on! Tu smo bili Zeka Jojić, mi smo ga zvali ‘Zuba’, Brašanac, Trujić, ja… Sinoć sam baš gledao Braša, pratim i Zeku, vidim da je u Austriji sad. Iskreno, baš duboko uzdahnem kad se setim te generacije.

 
Bilo je mnogo nas koji smo došli iz raznih delova zemlje i često čujem kako ljudi govore da smo imali teško detinjstvo. Ja mislim da smo imali savršeno detinjstvo zahvaljujući Partizanu! I dan danas imam naše zajedniče fotografije, isečke iz novina… Te stvari se nikad ne zaboravljaju”, rekao je Uroš Vitas za sajt Partizana.

Ono što mu se posebno sviđa jeste sastav Partizana.

Partizan je napravio fantastičnu grupu! Rekao bih spolja gledajući da je hemija u timu neverovatna! Siguran sam da je to jedna od stvari na kojima je Savo Milošević insistirao. Činjenica da je trener želeo da pojačam jednu takvu grupu me jako raduje i još jednom ponavljam da ću apsolutno sve podrediti timu i klubu. Zdrav sam i spreman sam da radim. Siguran sam da ću uz podršku stručnog štaba vrlo brzo dostići takmičarski nivo. Još jednom ponavljam da sam presrećan što sam u Partizanu”, ističe Vitas.

 

Foto: FK Partizan
Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More