Poruka posle Makabija: ”Mi smo Crvena zvezda! Nekada slika govori više od reči!”

Foto:kkcrvenazvezda.rs
38
Košarkaši Crvene zvezde odigrali su protiv Makabija jednu od najboljih utakmica ove sezone.
”Ponos Izraela” bio je potpuno nadigran u našoj najvećoj dvorani, Zvezda je na kraju slavila sa 92:76, a ovaj meč je protekao i u znaku 75. rođendana SD Crvena zvezda.
Danima pre utakmice, kreativni tim Crvene zvezde radio je na tome da doživljaj svih gledalaca u dvoprani, ali i pored TV ekrana bude vrhunski, a par dana po završetku utakmice, crveno-beli imaju čime da se pohvale.
”Uoči početka meča održan je spetkakl svojestven samo kreativnom timu KK Crvena zvezda mts.
 
Vrhunski audio-vizuelni doživljaj za sve Zvezdaše bio je ovog puta u potpunosti ispraćen motivima prebogate istorije košarkaške sekcije Crvene zvezde.
 
Bilo je premalo vremena da se prikaže sve šta je obeležilo 75 trofejnih i uspešnih godina, ali je i to bio izazov da u tek nešto više od minuta predstavimo Zvezdinoj publici, ali i čitavoj Evropi ono što jesmo.
 
A, mi smo Crvena zvezda! Nekada slika govori više od bilo kojih reči, a nema sumnje da je tako bilo u toku ovog jedinstvenog spektakla”, poručuju na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

 

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More