Mitar uplašen, njegov savet zlata vredan!

Foto:Tanjug/AP Photo/ Mindaugas Kulbis
66
Jedan od onih koji su uplašeni za zdravlje svih jeste i Aleksandar Mitrović koji se strogo drži upustava od strane britanske Vlade.

“Kao i u svim zemljama širom Evrope, i ovde se sprema taj najgori scenario – ponašanje ljudi, medija, sve vodi ka tome da se za sedam do 14 dana očekuje najjači udar virusa. Prazne se radnje, nestaje hrane, ali što se tiče obolelih, za sada nije toliko strašno kao u Italiji i Španiji. Ide nagore, živi se koliko-toliko normalno, ali očekujemo karantin u narednih nekoliko dana. Za sada sve radi normalno
“, istakao je Aleksandar Mitrović za “Sport klub”.

On je istakao i da se čekaju nove mere Vlade u Velikoj Britaniji.

“Trenutno je sve do nas. Savetovali su nas naravno da sedimo kod kuće što više, da se ne krećemo po mestima gde ima mnogo ljudi. Ipak, moraš kad-tad da izađeš zbog svega što je potrebno za život. Trebalo je danas da treniramo, ali odloženo je za ponedeljak, čekaju se nove mere Vlade. Sedim kod kuće sa porodicom u izolaciji, izlazim kad moram i to je to, slična situacija kao i kod nas“, kaže Mitar.

“Nisam doživeo ovako nešto u svom životu, sve se polako gasi i svi očekuju da će nešto loše da se desi”, rekao je Aleksandar Mitrović.

Ima i zlata vredan savet za svakog od nas.
“Ovo je ipak nešto više od fudbala, više od sporta, ljudski životi su u pitanju i mislim da to sve sada treba da stavimo u stranu, ceo sport. Treba da se pripremimo za opasni virus što je bolje moguće, da se izolujemo i da slušamo stručnjake. Kad se sve Bože zdravlja završi, lako ćemo se vratiti na sport“, rekao je Mitrović za “Sport klub”
Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More