Španci javljaju, Real hoće francuskog vezistu, ali ne sa “Old Traforda”!

74

Kako prenosi španska “Marka”, Real je odredio svoj cilj za naredni prelazni rok.

Jasno je da je jedan od prioriteta angažovanje veznog igrača, činilo se da će Perez pokušati sve da Zidanu dovede Pola Pogbu.

Francuz je i minulog leta želeo zemljaka u svojim redovima, ali Madriđani nisu mogli da se dogovore sa Junajtedom, pa se očekivalo da će na leto tekuće godine ponovo pokušati da ga angažuju, posebno jer je jedva igrao za “Đavola” zbog povreda..

Ipak, izgleda da je Real rešio da ide u drugačijem smeru.

“Marka” je na svojoj naslovnici objavila da je prva meta “kraljevskog” kluba vezista francuskog Rena Eduardo Kamavinga.

 

Momak rođen u Angoli je tek minule godine dobio francusko državljanstvo, kako bi sa 17 godina branio boje U21 selekcije “Trikolora”.

Blistao je u dresu tima sa “Roažon parka” ove sezone, te je skrenuo pažnju velikog broja klubova.

Pokazuje neverovatno fudbalsko znanje, ali i zrelost za jednog 17-godišnjaka i predviđa mu se blistava budućnost.

Toga su svesni i u Realu, pa bi njegovim angažovanjem da obezbede vezni red za duže staze, kako u svojim redovima već imaju talentovanog Fedea Valverdea, ali i Martina Odegarda, koji briljira u dresu Sosijedada na pozajmic i očekuje se da će već od naredne sezone dobiti ozbiljnu priliku na “Bernabeu”.

Jasno je i da je Kamavinga finansijski daleko isplativija opcija od Pogbe, što je potencijalno još jedan razlog iz kojeg su se Madriđani odlučili za fudbalera Rena, jer iako su jedan od najbogatijih klubova na svetu, prekid sezone zbog pandemije koronavirusa ostaviće traga i na “kraljevski” klub, u to nema sumnje.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More