Poznato, ovoliko će Zvezda uštedeti redukovanjem plata, ali nije dovoljno!

crvenazvezdafk.com
53

Koliko će Crvena zvezda uštedeti novca redukovanjem plata igrača?

Suma je poznata, ali neće samo igrači biti ti koji će morati da prihvate smanjenje plate, već će isto pogoditi i menadžment i ostale u klubu.

“Informer” danas donosi informaciju da je Crvena zvezda spremna da uštedi 3,3 miliona evra redukovanjem plata, ali da je to malo u odnosu na ono što očekuje ovaj klub.

“Ukoliko sprovedemo u delo sve mere koje smo planirali, ušteda će za tri meseca biti 3,3 miliona evra. Najvećim delom uštedećemo na platama igrača, stručnog štaba i menadžmenta, ali i na svim ostalim segmentima. Finansijski sektor napravio je detaljan plan, koji je prosleđen direktorima ostalih sektora. Svako će smanjiti operativne troškove na minimum, a i plate zaposlenima biće delimično redukovane”
, rekao je izvor “Informera”.

Dakle, još novca će morati da se pronađe

“Klubu kao što je Zvezde 3,3 miliona ne znači mnogo i biće potrebno mnogo više novca da bi preživeo. U sadašnjim uslovima sa enormno visokim platama koje su igračima date nakon dva uzastopna ulaska u Ligu šampiona klub na godišnjem nivou troši blizu 30 miliona evra. Ukupan priliv od svih sponzorskih ugovora iznosi šest miliona evra. Dakle, i sa smanjenjem troškova crveno-belima će biti potrebno još 20 miliona evra”, kaže  pomenuti izvor

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More