”Transfermarkt” ažurirao brojke, koliko sada vrede fudbaleri Zvezde i Partizana?

Foto:crvenazvezdafk.com
58
Kako se aktuelna pauza odrazila na fudbalere dva naša najveća kluba?
Kada je Crvena zvezda u pitanju, ona sada po ”Transfermarktu” vredi ukupno 45.35 miliona evra.
Pojedinačno, Milan Pavkov je po njihovoj proceni najvredniji fudbaler Zvezde – 3.5 miliona evra, ali to je ujedno i veliki pad u njegovoj vrednosti, s obzirom da je prethodno procenjivan na 4.5 miliona evra.
Miloš Degenek i Seku Sanogo se procenjuju na 3.2 miliona evra, Ričmond Boaći na tri, Milan Borjan, Milan Rodić i Mateo Garsija na po 2.8, a El Fardu Ben na 2.4 miliona evra.
Najveći skok ima Veljko Nikolić – sa 50.000 na 300.000 evra, a zanimljivo je da je sada vrednost Željka Gavrića na pomenutom sajtu pala sa 400 na 350 hiljada evra, i pored odlično započetog drugog dela sezone u prvom timu Zvezde.
Što se tiče ekipe Partizana, ona po ”Transfermarktu” ukupno vredi 34.95 miliona evra, a najveću pojedinačnu vrednost ima mladi štoper Strahinja Pavlović, koji se sada procenjuje na 7.2 miliona, a jesenas je ta suma iznosila osam miliona. Ali, Partizan je još zimus realizovao njegov transfer od 10 miliona evra plus bonusi, koliko će Monako morati da plati, pa ovaj pad crno-beli neće osetiti kada je Pavlović u pitanju.
Za Pavlovićem sledi Filip Stevanović čija se vrednost sada procenjuje na 3.6 miliona evra, a jesenas je bio procenjen na 4 miliona.
Lazar Marković je sa 4 miliona pao na 3.2 miliona evra, a zanimljivo, Natho i Miletić imaju istu vrednost – 2.4 miliona (prethodno po tri miliona).
Umar Sadik je procenjen na dva miliona, koliko i Saša Zdjelar, a Sejduba Suma na 1.6 miliona, koliko je Partizan za njega platio kada je pre tri godine stigao u Humsku.

 

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More