Konte je zbog njega otišao iz Juventusa, sada bi mogao da ga trenira! Juventini besni, traže da igrač odbije trejd!

Foto:Tanjug/ Marco Alpozzi/LaPresse via AP
70
Dosta bure u Italiji izaziva Maurito Ikardi, njegov povratak u Inter je izgleda siguran, ali klub ne računa na njega, dok je Juventus opsednut Argentincem.

Jasno, neće biti lako izdvojiti novac za Argentinca, suma je oko 70 miliona evra, ali Inter prihvata trampu. Pošto je Dibala nemoguća meta, sada traže novac i Kvadrada.

Kolumbijac je igrač zbog koga je Konte otišao iz Juventusa, tačnije nemogućnost da dovedu Kolumbijca dok je bio u Fiorentini je prelomila da uz svađu, Konte ode posle tri trofejne sezone.

U međuvremenu, Kuadrado je prešao u Čelsi gde se nije snašao, zatim otišao na pozajmicu u Juve gde je i danas. Tako ga je Konte promašio u Juventusu, a kasnije i u Čelsiju jer su “Bjankoneri” iskoristili klauzulu i posle pozajmice otkupili Kolumbijca.

Navijači ga vole, igra odlično, može da pokriva više mesta u ekipi, Sari ga koristi kao desnog beka.

Ali, Ikardi je prioritet, pa se priča da će Juventus pristati i proslediti Kolumbijca Interu. Ove vesti su izazvale bes navijača, naime, oni smatraju da je Kuadrado, iako ima 31 godinu nezamenjiv, da je mnogo dao klubu, ima ugovor još dve sezone i da ga se ne bi trebalo odreći.

Ipak, Juventus bi mogao da pošalje Kuadrada i nešto manje od 50 miliona evra najvećem rivalu kako bi se dokopao Ikardija.

Sa druge strane, navijači su porukama zasuli Kuadrada, traže od njega da učini što i Dibala prošlog leta, da jednostavno odbije transfer i da ostane u klubu gde ga obožavaju.

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More