Stanković odlučio ko će predvoditi napad Zvezde sledeće sezone i to je VELIKO iznenađenje!

Foto:Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic
56
Biće prodaja u Crvenoj zvezdi, to je već sada izvesno. Pored mladih igrača od kojih će sigurno neko otići što je i najavljivao Zvezdan Terzić, očekujemo i prodaje ostalih igrača.

Makar jedan od tri napadača će sigurno napustiti ekipu, a “Sportski žurnal” je danas pisao o Stankovićevoj želji da igra sa dva napadača i o tome ko će predvoditi napad sledeće sezone.

To bi mogao da bude – Tomane.

Iako je bio skrajnut nakon onog penala u Pireju, čak ni Dejan Stanković nije toliko računao na njega na startu, mišljenja su se promenila o ovom napadaču i očekuje se da baš on predvodi napad Crvene zvezde i da mu se nađe odgovarajući partner.

Mogao bi to da bude Silva iz Familikaa, kluba u Portugaliji u kom igra i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Uroš Račić.

Ovo definitivno znači da se traže klubovi za Ričmonda Boaćija i Milana Pavkova za koje je možda i pravo vreme da napuste Crvenu zvezdu.

Tomane je mogao da dobije i daleko veću minutažu da je ranije prodat neko od napadača što je i bio plan uprave u prethodnih godinu dana, ali se to nije desilo
Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More