Posle Jovića potop? Očajnom Ajntrahtu preti ispadanje, ni raspored im ne ide u prilog!

Foto:Tanjug/AP Photo/Michael Probst, Pool
66
Činilo se da bi Ajntraht mogao da bude ekipa koja bi najbolje mogla da iskoristi dvomesečnu pauzu zbog pandemije i konačno prekine seriju poraza, ali od toga nije bilo ništa.
Ovo je četvrti uzastopni neuspeh Ajntrahta u Bundesligi, pa se sada već može dovesti u pitanje i njihov opstanak u ligi.
Ajntraht je trenutno na pet bodova iznad opasne zone, ali s obzirom na očajnu formu, kao i težak raspored u narednih nekoliko kola, ne bi bilo iznenađujuće da u samom finišu sezone tim iz Frankfurta bude u još težem položaju.
Kada pominjemo težak raspored, bitan podatak je da će Ajntraht u sledeća četiri kola tri puta gostovati, a prvo naredno gostovanje je najteže moguće – gostovanje u Minhenu protiv Bajerna.
Potom će Ajntraht dočekati Frajburg, a onda slede gostovanja u Volfsburgu i Bremenu, kada će moći da se napravi naredno ”prolazno vreme” ove ekipe.
Svi se sećate sjajne prethodne sezone Ajntrahta, bili su hit ne samo u Nemačkoj, nego i u Evropi, predvođeni Lukom Jovićem koji je igrao u fantstičnoj golgeterskoj formi.
Za godinu dana, sve se potpuno promenilo. Niti Joviću dobro ide u Realu, niti Ajntrahtu bez njega u Bundesligi…
Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More