Ibra zbog Srbina menja odluku?

Henrik Montgomery/TT News Agency via AP
155
Zlatan Ibrahimović je kroz redove najavio da će napustiti Milan. Naime, on je stigao u Italiju, čeka rasplet sezone, a u međuvremenu je Rajola zvao Gazidisa.

Problem je što u Milanu još nisu imenovali trenera, pominje se Ragnik, ali sada je stigla informacija da on želi sa sobom da dovede Nagelsmana.

Nije ni tajna da Nemac ne želi Ibru, jer hoće da napravi tim, i boji se da bi njegov autoritet bio potkopan, a i sam Šveđanin je nezadovoljan odlaskom Bobana i verovatno Maldinija.

Rajola traži da se Milan izjasni, sa druge strane ako “Rosoneri” budu smanjivali troškove, normalno je da ne produže ugovor sa Ibrahimovićem, njega čeka Hamarbi čiji je postao vlasnik.

Ali, ni Siniša Mihajlović ne sedi skrštenih ruku, jednostavno želi da dovede Ibru, da olakša sledeću sezonu i dobije ogromno pojačanje. Bolonja ne može da plati novac koji Ibra ima u Milanu, ali kako se saznaje Šveđanin razmišlja da zbog srpskog trenera prihvati ponudu i ostane još godinu u Italiji…

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More