Više nema dileme, Pjanić po svaku cenu, pitanje je samo načina! Ovo su mogući raspleti!

Foto:Tanjug/Ciro Fusco/ANSA via AP
106

Više nema nikakve dileme, Miralem Pjanić će igrati za Barselonzu. Makar tako tvrde u Kataloniji, bez obzira što Juventus ne pristaje na trampu za Semeda, i želi isključivo Artura.

Brazilac neće u Italiju, on gleda ka Sitiju, pa sve to otežava posao. Ali, u Barsi tvrde da bez obzira na sve, Pjanić će naredne godine igrati za njih, u tandemu sa De Jongom, a prodaće gotovo kompletan vezni red sa Rakitićem i Vidalom.

Prepreke na putu ka Bosancu su PSŽ koji i dalje pokušava da ubedi Juventus da im proda Bosanca, u paketu sa De Šiljom i nude novac i Paredesa ili Drekslera. Juve bi Ikardija, ali problem je što ni Pjanić neće da se vrati u Francusku, kao ni da pregovara sa Čelsijem.

Navodno je čelnicima Juventusa saopštio da postoje dva scenarija, ili da ga prodaju Barsi ili da ostane u klubu. To komplikuje planove Italijana, kupili su Kuluševkog, sada žele da dovedu i Sarijevog pulena Žorginja, što bi Pjanića bacilo u drugi plan.

Bosanac ima već trideset godina, problem je što Barsa nema dovoljno novca, a kako rekosmo Artur ne želi da se preseli u Italiju.

Ipak, “Mundo Deportivo” navodi da će bez obzira na to, Barselona kupiti Pjanića, prodati tokom leta neke igrače, a računaju da će Bosanac biti strpljiv i odbiti sve druge ponude kako bi stavio Juventus pred svršen čin.

Izvor Sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More