Ovako bi Merlin Monro izgledala da je živa (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube
3,987

Da li ste se ikada zapitali kako bi Merilin Monro danas izgledala da je kojim slučajem još uvek živa? Kompjuterskom obradom uspeli su da pokažu kako bi ona izgledala danas u 94. godini života.

Norma Džin, poznatija kao holivudska diva Merilin Monro, da je kojim slučajem danas živa, imala bi 94. godine. Ipak, zauvek mlada, ostala je upamćena kao jedinstvena, graciozna, prelepa plavuša svetske slave i tužne sudbine. Rastrzana između sveta šoubiznisa, slave, ljubavi i sedativa, najpoznatija plavuša svih vremena tragično je okončala svoj život u 36. godini. I dan-danas, njena smrt je obavijena velom tajne.

Status najlepše žene na svetu dali su joj njeni obožavaoci širom sveta, a mnogi i danas veruju da bi ona i u starosti bila jedna od najlepših bakica na svetu. Kako bi se to dokazalo, uz pomoć savremene tehnologije napravljen je video koji pokazuje kako bi ona danas izgledala da je živa.

Izvor
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More