Megan Markl: Kraljevska porodica nije me zaštitila od medija

Youtube printscreen
63

Supruga britanskog princa Harija, Megan Markl, smatra da, u vreme kada je bila trudna, od kraljevske porodice nije dobijala zaštitu od lažnih napisa u medijima, što joj je, kako tvrdi, prouzrokovalo emocionalne i psihičke poteškoće.

Ovi navodi izneti su u novim dokumentima koje je njen pravni tim nadležnom sudu podneo u parnici koju vodi protiv lista “Mejl on sandej” i kompanije u čijem je vlasništvu list, izveštava “Skaj njuz”.

Tridesetosmogodišnja vojvotkinja od Saseksa istakla je da joj institucija britanske monarhije nije pružila zaštitu pošto je postala “predmet velikog broja lažnih i štetnih članaka” objavljenih u štampi tokom njene trudnoće, što je, kako navodi, kod nje izazvalo ogromne emocionalne probleme i narušilo njeno psihičko zdravlje.

Megan je protiv lista i kompanije podnela tužbu zbog članka u kojem su objavljeni delovi rukom pisane poruke koju je ona 2018. godine uputila svom ocu Tomasu, sa kojim nije u najboljim odnosima.

Prema tvrdnjama advokata vojvotkinje, objavljivanjem članka narušena je njena privatnost.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More