Džoni Dep na suđenju priznao: “Probao sam svaku drogu do 14. godine”, progovorio i o zlostavljanju

Foto: Tanjug/ Aaron Chown/PA via AP
104

Glumac Džoni Dep izjavio je danas da je njegova bivša supruga Amber Herd iznela “bolesne” tvrdnje o zlostavljanju i lažno ga optužila da je čudovište, dok je svedočio u slučaju klevete u Velikoj Britaniji.

On je potvrdio je da je skoro kao dete probao svaku drogu poznatu čoveku, a tablete za smirenje počeo je da uzima u 11. godini.

Amber i Džoni Dep pojavili su se na sudu u Londonu jutros, što je njihov prvi susret oči u oči nakon dramatičnog razlaza.

“Probao sam svaku drogu do 14. godine – reako je glumac i dodao da je probao “svaku vrstu droge poznatu čoveku”.

Advokatica njegove bivše žene želela je da predstavi Depa u što negativnijem izdanju, ali bila je i sama zatečena nivoom iskrenosti glumca.

“Postojala je opasnost da ću preći ivicu, i mogao sam”, citirala je advokatica izjavu i pitala je Depa da li je to verodostojno.

“U tom trenutku moje mladosti, da. U trenutku mog iskustva sa narkoticima i stimulansima, sa alkoholom sam počeo u ranoj dobi”, rekao je.

“Bilo je mnogo neprijatnosti u mom domu. Mama je imala običaj da me pita da uzmem tablete za smirenje i jesam, sa 11. To je verovatno bio jedini način da ublažim bol”, rekao je Dep.

Pitala ga je da li je koristio kokain, ekstazi, gljive, kanabis… Dep je rekao da je uzimao sve što je navela, kao i lekove na recept.

Dep tuži britanski tabloid San zbog priče iz aprila 2018. godine u kojoj su ga nazvali “muškarcem koji tuče žene”, prenosi AP. Zvezda “Pirata sa Kariba” odlučno negira tvrdnje svoje bivše supruge da ju je napao tokom njihovog burnog braka i tužio je list i glavnog urednika Dena Vutona.

Foto: Tanjug/ (AP Photo/Alastair Grant

“Ove bolesne tvrdnje su potpuno neistinite”, rekao je Dep u pisanoj izjavi, dodajući da takvi navodi štete njegovoj karijeri. Tronedeljno suđenje za klevetu počelo je danas i jedno je od prvih koje je održano uživo otkad je Britanija počela da ukida restrikcije uvedene zbog korona virusa.

Dep (57) i Herd (34) upoznali su se na snimanju komedije “Dnevnik ruma” 2011. godine i venčali u Los Anđelesu u februaru 2015. Razveli su se 2017. godine, a sada optužuju jedno drugo za zlostavljanje.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More