Mirka Vasiljević: “Većina nas nije pretpostavila da će ovo ovoliko da traje i da ugrozi živote ljudima”

Youtube printscreen
506

Zbog epidemije koronavirusa brojna pozorišta prerano su stavila ključ u bravu i zato glumci višak slobodnog vremena provode van Beograda.

Glumica Mirka Vasiljević je trenutno sa porodicom na Zlatiboru. Neizvesno je da li će njena predstava “Pazi s kime spavaš” zbog pogoršanja epidemiološke situacije biti odigrana na Gardošu, piše b92.net.

“Čekamo još nekoliko dana da vidimo da li je bezbedno da je igramo i da li ima smisla da se igra. U pitanju je otvoren prostor na sceni na Gardošu gde se svakog jula i avgusta održavaju predstave”, kaže Mirka za TV Prva.

Ni malo joj ne prija ova situacija sa koronavirusom.

“Većina nas nije pretpostavila da će ovo ovoliko da traje i da ugrozi živote ljudima, a onda i poslove. Kako vreme ide, sve više smo svesni da ni malo nije naivno i da utiče na različita životna polja i na zdravlje. Pitanje je da li će pozorišta i moći od septembra da rade jer bi to trebalo da bude u zatvorenom prostoru. Za mene je sve ovo tužno jer volim i ispunjava me da radim, imam i volju i želju, a svi smo sprečeni iz razloga na koji niko od nas ne može da utiče”.

“Mi smo kao pravi gastrabajteri”! Mirka bez ovih srpskih proizvoda ne može da zamisli život u inostranstvu!

Izvor b92.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More