Stvorio je “Bogatu decu Instagrama”, a sada zarađuje više nego oni (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram
101

Mladi Džejms Ison (27) prvi je došao na ideju da na instagram postavlja fotografije mladih naslednika milijardera i načine na koji se oni bahate, a onda je njegov projekat “Bogata deca instagrama” doživeo takav uspeh da danas samo jedna objava na njegovom profilu košta 2.000 dolara!

“Rich Kids of Instagram” (RKOI) fenomen registrovao je Džejms Ison (27) davne 2012. godine, objavivši fotografiju koja je u trenutku postala viral i osnova danas planetarno poznatog Instagram profila. Na njoj je bio mlađani Zahari Del, sin milijardera Majkla Dela, koji je uživao u švedskom stolu u svom privatnom avionu.

Ta slika je uklonjena s društvenih mreža, a evo kako Zahari danas izgleda.

 

Za razliku od njega, koji je odrastao u raskoši, Džejms je imao skromno detinjstvo. Bio je student ekonomije koji je bio zaljubljen u svet bogatih, kako ga je opisala novinarka Džesi Hjuitson za The Times.


Kako je istakla, on i danas, kad je i sam postao jedan od tih “bogatih klinaca”, ostavlja utisak prizemnog čoveka, koji se ne bahati i odbija da objavljuje ​​neukusne slike ljudi koji su okruženi hrpom love.

A upravo takvi su mu doneli bogatstvo.

 

View this post on Instagram

 

£50 to anyone who can identify the breed of owl behind me 🦉

A post shared by James Ison (@jamesmcison) on


Naime, brzo nakon što je počeo da objavljuje ​​slike dece milijardera, dvoje Njujorčana, koji su to isto radili, kontaktirali su Džejmsa s idejom o saradnji, a rezultat je Instagram profil ‘RKOI’, na kojem danas jedna objava košta 2000 dolara.


“Bogati klinci Instagrama” danas okupljaju više od 370 hiljada sledbenika i nepregledan niz bogatih mladih milenijaca koji žive život punim plućima vozikajući se privatnim avionima, uživajući na jahtama i fensi bazenima, kupujući markirane krpe i ispijajući najskuplji šampanjac, u luksuzu i kiču, bahato kako to samo oni znaju.

Prisustvo na RKOI platformi doživljavaju kao stvar prestiža, a ni “skromni” Džejms nije odoleo.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More