“Novak Đoković bez maske”! Video snimak sa provokativnim pitanjima najboljem teniseru sveta! (VIDEO)

Foto: Tanjug/ (Alfredo Falcone/LaPresse via AP
101

Video snimak koji je napravljen za potrebe ATP-a nazvan je “Novak Đoković bez maske” i tom prilikom mu je postavljeno nekoliko neobičnih pitanja.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odgovarao je na pomalo škakljiva pitanja.

Jedna od prvih stvari koju je Novak otkrio jeste da je aplikacija “bez koje ne bi mogao da živi”, kako je glasilo pitanje, Instagram:

– Ima nekoliko aplikacija koje mi se dopadaju, među njima i Instagram koji baš volim. Ipak nije izazvao toliku zavisnost u meni da ne bi mogao da živim bez njega – rekao je prvi reket sveta.

Upitan da li postoji pesma koja mu pruža zadovoljstvo ali se zbog toga srami, Srbin je rekao kako takva ne postoji. Kako je producent insistirao i upitao da li je to možda Keti Peri, Đoković je rekao da nije i poručio kako je ponosan na muzički ukus.

– Pesma koju biram na karaokama jeste “Easy lover” od Fila Kolinsa – odgovorio je Novak.

Sledeće pitanje glasilo je – koja je tvoja najgora navika?

– To što kasnim. Radim na tome da se popravim i u procesu sam, to traje već nekih 15 godina ali treba vremena za tako nešto – priznao je Nole.

Srpski as je još otkrio da je bio fasciniran upoznavanjem Roberta De Nira i kako ananas na pici nikako nije pametna ideja.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More