Srpskog glumca proglasili za jermenskog plaćenika, reagovao i on sam ali ne vredi (FOTO)

Foto: printscreen/ Instagram
55

Turski sajt derindusunce.org na svom tviter nalogu objavio je fotografiju našeg glumca Miloša Bikovića sa snimanja filma u srpskoj uniformi uz tekst: „Srpski plaćenik Aleksa Đurić viđen je u Jermeniji… Vagner nije daleko“.

Sliku je komentarisalo nekoliko tviteraša iz Srbije koji su pokušali da objasne da je reč o lažnoj vesti i da je na fotografiji srpski glumac.

Iako su mu sugerisali da se zeznuo i da je u pitanju srpski glumac koji je u uniformi zbog potreba filma, postavljajući njegove podatke i fotografije, Derin je pomenuti tvit ostavio. Za sada.

Reagovao je i sam Biković zbunjenim smajlijem i kratkim komentarom – “WTF”.

Miloš Biković je, na kraju, poentirao.

– Sad ozbiljno: derindusunce.org ne znam zašto ste okačili sliku sa snimanja filma… smešno i neozbiljno za jednu vrlo ozbiljnu temu – poručio je Biković koji je već nedelja u Srbiji, gde snima nastavak filma „Južni vetar“ pod nazivom „Ubrzanje“.


A sve je počelo kada je na Tviter nalogu turskog sajta derindusunce.org osvanula Bikovićeva fotografija nastala tokom snimanja filma “Košare” uz komentar: “Srpski plaćenik Aleksa Đurić viđen je u Jermeniji… Vagner nije daleko”.

Vagner je inače ruska plačenička vojska koju Kremlj ne priznaje, ali se (pre)često borci angažovani po ugovoru od strane ove privatne vojske nalaze u područjima u kojima rsuka vojska nije zvanično prisutna, poput Libije ili delova Sirije.

Izvor Sputnik
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More