Monika Beluči i u 56. fatalna! Ove scene najlepše žene sveta nikoga ne ostavljaju ravnodušnim! (FOTO, VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube/TV Prva/Monika Beluči
99

Italijanska glumica Monika Beluči juče napunila 56. rođendan. Možda se standardi i proporcije idealnog ženskog tela menjaju, ali je ona bila i ostala sinonim za lepotu u suštinskom značenju te reči.

Smatraju je jednom od najfatalnijih žena sveta, a njena čaroba harizma i se*sepil veći su samim tim jer živimo u doba lepote koja se “kupuje” kod plastičnog hirurga. Monikina lepota je ona koja je rezultat samo i isključivo prirode, i do današnjih dana ostalo je tako – glumica nije dozvolila da potpadne pod uticaj trendova, već je dozvolila sebi da stari dostojanstveno i sa stilom, i da nosi svoje godine sa ponosom, prenosi “Blic.žena”.

Na studijama je radila kao manekenka da bi sebi obezbedila pristojan život, ali je njena karijera krenula vrtoglavo uzlaznom putanjom. U Milanu je uspostavila saradnju sa tada nepoznatim dvojcem – Dominikom i Stefanom i postala zaštitno lice njihovog brenda “Dolce&Gabbana”, a te crno-bele fotografije pokorile su svet – i njeno lice više nikada nije mogao da zaboravi.

Monika je postala evropska zvezda u svetu mode, ali želela je više… Počela je da niže uloge u italijanskim i francuskim filmovima, ali režiseri su joj uvek poklanjali pažnju uglavnom zbog lepote, i uglavnom njene role nisu prolazile zapaženo. No, ulogama u filmovima “Apartman” i “Doberman” to se promenilo, postala je prepoznatljivo lice, i dobila priznanje za najperspektivniju glumicu.

Svetsku slavu doneo joj je kultni film “Malena” kada se za vek vekova pozicionirala na nebu Holivuda, ali i celog sveta. Godinu dana pre ove uloge stala je i na ludi kamen sa francuskim kolegom Vensanom Kaselom. Brak sa Kaselom koji su mnogi opisivali kao brak “lepotice i zveri” potrajao je 14 godina, a par ima i dve ćerke – Devu i Leoni.

Inače, popularna glumica je 2015. bila i najstarija Bondova devojka i partnerka četiri godine mlađem Danijelu Krejgu, a zanimljivo je da je 2016. postala posebno interesantna našoj publici s obzirom da je bila jedna od protagonistkinja filma “Na mlečnom putu” Emira Kusturice.

Tokom karijere nije se libila da pokaže svoje čari i golo telo na filmu, te su neke njene scene zaista nezaboravne… Teško da bi joj ijedan muškarac odoleo, te nije ni čudo da je zavela 18 godina mlađeg umetnika Nikolas Lefebvrea sa kojim je već tri godine u srećnoj vezi.

Pogledajte u priloženim snimcima neke od Monikinih legendarnih scena!

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More