“Nole je raja”! Đoković posle DEBAKLA u finalu Rolan Garosa otišao na mesto koje mu je prošle godine donelo mir (FOTO)

Foto: Tanjug/ AP Photo/Michel Euler
53

Samo dan nakon što je izgubio u finalu Rolan Garosa od Rafela Nadala, Đoković je nenajavljeno došao u svoj “komšiluk”.

Oni koji su imali sreće da ga sretnu su iskoristili priliku da se fotografišu, a jedanod njih je i nekadašnji rukometaš visočke Bosne, Nedim Karamehić.

Kako se podseća, Đoković je polovinom jula boravio u Sarajevu i BiH, gde je posetio park “Bosanska piramida Sunca”.

– Razlog trenutne posete nije poznat, ali jasno je da se Novaku izuzetno dopalo u Visokom, te je i tada najavio da će se uskoro vratiti – navedeno je.

Prilikom prethodne posete Novak je na poklon dobio plac, kao i posebno priznanje od srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika.

Ovoga puta je Novak došao u Sarajevo u srce grada – Baščaršiju, gde je obišao jedan od lokala i u kojem je očigledno iznenadio sve goste.

Nekoliko fanova je bilo u prilici i da proćaska sa najboljim teniserom sveta i da se fotografiše za uspomenu, a Novak ih je očigledno oduševio svojom neposrednošću i time što se ponašao kao narodski čovek, iako je svetska zvezda.

– Nole je raja – napisao je jedan od momaka koji je podelio fotografiju sa Novakom iz picerije na Baščaršiji.

 

View this post on Instagram

 

Nole je raja #tennis #number1 🎾🥇

A post shared by Emir Smajevic (@emir_smajevic) on

Trenutno nije poznato zašto je Novak tačno ponovo u Bosni i Hercegovini. Tokom prethodne posete istakao je da se odlično proveo u Visokom.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More