“Sećanje na njega budi ogromnu tugu”: Dragana Mirković i njen suprug donirali 5.000 evra fondaciji Tošeta Proeskog

Foto: Printscreen Youtube
101

Pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić donirali su 5.000 evra fondaciji Tošeta Proeskog. S obzirom na to da je folkerka veliki humanitarac i da se nikada ne hvali time što je pomogla i skućila brojne ljude, ovog puta istakla je da je obožavala svog mlađeg kolegu o kojem često razmišlja, piše Nova.rs.

“Toše je bio veliki pevač i svako sećanje na njega u meni budi ogromnu tugu. Želela sam da na ovaj način osvežimo sećanje na njega i ono što je ostavio u muzici. Fondacija pomaže deci i sigurna sam da će taj novac otići u prave ruke”, rekla je Dragana povodom 13 godina od pevačeve smrti, i dodala da ceo tim na njenoj televiziji redovno emituju spotove Tošeta Proeskog.

“Mi na “DM SAT” televiziji se trudimo da ne zaboravimo ljude kojih više nema, a koji su ostavili veliki trag u muzici, kao što su Silvana Armenulić, Toma Zdravković i drugi. Takođe, svaki put kada emitujemo spotove Tošeta Proeskog, uvek uz njegovo ime i naziv pesme na ekranu stoji “sačuvati od zaborava”, rekla je pevačica.

Toše Proeski tragično nastrado pre 13 godina, a poruke koje je slao ovoj devojci još stoje u telefonu (FOTO)

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More