Ne skriva da je uradila korekcije lica! Evo kako je Dragana Mirković izgledala pre svih operacija (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen
43

Dragana Mirković danas je jedna od najvoljenijih pevačica, a svojim izgledom mnoge ostavlja bez daha.

Poput mnogih njenih koleginica i ona je pribegla estetskim korekcijama, a kada je reč o Dragani ona je još davnih dana išla na operaciju nosa.

To se jasno vidi kada se pogledaju njeni spotovi i TV nastupi sa početka karijere, iz 1984. i 1985. godine.

Dragana je jednom prilikom priznala da je operisala nos, ali je istakla da to nije učinila iz estetskih razloga.

Foto: Youtube/printscreen

“Jedino sam radila operaciju nosa, ali to ne zbog estetike, jer već sam bila velika zvezda i imala sam 25 godina kada sam to uradila. Nije zbog estetike već sam imala zdravstvenih problema i to je sve!”, priznala je Dragana u emisiji “Amidži šou” pre nekoliko godina.

Mirkovićeva je u jednom intervjuu priznala i da bi rado korigovala grudi, ali ne želi da ide pod nož.

Foto: Youtube/printscreen

“Ne volim plastične operacije i ne volim kada se lični opis menja do neprepoznatljivosti, a iskrena da budem, uvek sam imala problem velikih grudi, a ne malih. Tako da, dok neke žene maštaju o povećanju, ja sam čitavog života priželjkivala da svoje bujne, prirodne grudi – smanjim. Nisam to nikada učinila zato što nisam želela da idem pod nož. S druge strane, Toni me voli ovakvu kakva jesam i ne verujem da bi on voleo da se menjam”, rekla je ona za “Alo!” prošle godine.

Izvor Alo
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More