Holivudski zavodnik otkrio šta je uradio sa zarađenim novcem iz kockarnice, prvi i jedini put da se okušao u igrama na sreću

Foto: Wikipedia
21

Glumac Nikolas Kejdž, otkrio je u nedavnom intervjuu da je svojevremeno imao sreće u kockarnici, te da je osvojio ogromnu svotu novca. Kako je rekao, to je bio prvi i jedini put da se okušao u igrama na sreću.

“Poslednji put sam kockao pre tridesetak godina. Bio sam na Bahamima, ušao u kazino i osećao se kao začaran, kao da ništa ne može poći po zlu”, rekao je glumac u intervjuu.

“Igrao sam rulet. Ušao sam s 200 dolara i nisam promašio niti jedan broj pa je čak i gospođa koja je okretala rulet rekla: “Ništa slađe od ponavljanja”, kaže Kejdž i dodaje da je za 20 minuta uloženih 200 dolara naraslo na 20.000 dolara.

Sa zarađenim novcem glumac je otišao do sirotišta na Bahamima, i nakon upoznavanja s upravnicom i decom rekao im: “Ovo je za vas”.

“Stavio sam joj 20 hiljada dolara u ruku, odšetao i nikad se više nisam kockao, jer da sam to učinio, uništilo bi moć tog trenutka”, istakao je Kejdž.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More