Četiri moguća scenarija za održavanje Evrovizije 2021! Za najbolju pesmu takmičiće se 41 država! (VIDEO)

foto: Youtube Printscreen
272

Organizatori “Evrovizije” su najavili da će polufinale takmičenja u Roterdamu biti održano 18. i 20. maja naredne godine, a finale 22. maja, uprkos nedoumica oko formata događaja zbog pandemije kovid-19, prenosi agencija Rojters.

Evropska radiodifuzna unija je saopštila da trenutno radi na izradi četiri moguća scenarija za takmičenje, od relativno uobičajene verzije do one razvijene pod pretpostavkom da će u Holandiji u tom trenutku na snazi biti mere karantina.


U slučaju da u Holandiji u vreme održavanja takmičenja budu na snazi mere karantina, događaj će biti održan bez publike.

Organizatori veruju da će u “Ahoy” areni u Roterdamu biti moguće održavanje nastupa uživo, uz smanjen broj posetilaca i poštovanje mera distanciranja.

Na takmičenju će učestvovati 41 zemlja, a 19 je odlučilo da će na takmičenje koje će biti održano naredne godine poslati izabrane takmičare za 2020. godinu.

“Evrovizija” će biti održana pod sloganom “Open up”, koji je planiran za ovogodišnje takmičenje.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More