“Da Aleksej zna naše običaje”: Sofija objasnila kako sa Lukom i sinom proslavlja Božić u Madridu, pa otkrila i planove za venčanje u Srbiji

FOTO: Printscreen/YouTube/Happy
62

Sofija Milošević i Luka Jović planove za venčanje odložili su zbog korona virusa, a kako manekenka kaže, priželjkuju da crkveno venčanje organizuju u Srbiji.

– Još nemamo tačan datum venčanja jer, nažalost, trenutno ništa ne zavisi od nas. Zdravlje nam je uvek na prvom mestu, tako da ćemo se venčati kada epidemiološka situacija to dozvoli. Najvažnije nam je da taj dan proslavimo sa dragim ljudima, a da li će to biti intimno venčanje ili veliko slavlje, manje je važno. Sve su to detalji koje ćemo razraditi u hodu – kaže Sofija za “Informer” i dodaje:

– Luka i ja smo jako vezani za Srbiju, i iako imamo puno prijatelja širom sveta, voleli bismo da se venčanje u crkvi održi kod nas. Kumovi će biti naši najbolji prijatelji iz detinjstva.

Popularni par će sa sinom Aleksejem Božić proslaviti u Madridu, gde trenutno žive.

– Trudimo se da svaki važniji praznik provedemo zajedno. To naravno nije uvek moguće zbog naših obaveza, ali nađemo način da to nadoknadimo i da odvojimo vreme samo za porodicu. Za Badnje veče obično idemo u srpsku pravoslavnu crkvu ovde u Madridu. Tu dočekamo Božić, koji onda proslavljamo kod kuće u krugu najbližih – priča manekenka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Ona kaže da obavezno u dom unose badnjak jer uživaju u običajima iz naših krajeva.

– I u Madridu se potrudimo da pronađemo badnjak. Tradicija je tradicija i zato mi nije teško da se potrudim oko nečega što mi je važno. Želim da i Aleksej od ranog detinjstva bude upoznat sa našim običajima – rekla je Sofija za pomenuti list, a potom priznala da se u kuhinji ipak ne snalazi tako dobro:

– Obožavam naše specijalitete! Nažalost, nisam naučila da pravim ništa od njih. Žene u mojoj porodici jako lepo kuvaju, pa sam navikla da mi one spremaju. Najzanimljivije mi je kada vrtimo pogaču i tražimo novčić. Videćemo još ko će ga izvući ove godine.

Podsetimo, manekenka i fudbaler u septembru prošle godine dobili su naslednika Alekseja, dok Luka ima i starijeg sina Davida, kog je dobio iz veze sa bivšom partnerkom Anđelom Manitašević.

Izvor Blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More