“Greška u proceni”: Brus Vilis udaljen iz apoteke jer nije nosio zaštitnu masku

Foto: Youtube printscreen The Late Show with Stephen Colbert
104

Američki glumac Brus Villis priznao je da je napravio “pogrešnu procenu ” nakon što je zatraženo da napusti jednu apoteku u Los Anđelesu zbog odbijanja da nosi masku za lice.

Poznati glumac (65) je prikazan kako ulazi i izlazi iz kalifornijske apoteke bez maske za lice, a navodno su se i ostali kupci pobunili što on ne poštuje propisane mere pa ga je osoblje apoteke zamolilo da napusti prostor.

„To je bila greška u proceni“, rekao je Villis za magazin „Pipl“, i dodao „Moramo da se čuvamo i da nastavimo nastavimo da nosimo maske“, prenosi BBC.

Prošle godine je gradonačelnik Los Anđelesa Erik Garceti uveo meru da se zaštitne maske za lice moraju uvek nositi van kuće kako bi se pomoglo u borbi protiv Covid-19, uz određene izuzetke , decu mlađu od dve godine i osobe sa određenim invaliditetom.

Mnogi ljudi su negativno reagovali na Villisovo kršenje propisa na Tviteru, a u oktobru je Villisova supruga, Ema Heming Villis, podelila fotografiju na kojoj ona i njen suprug i njihove dve ćerke nose maske za lice napolju.

Izvor b92.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More