Džejms Bond na čekanju! I treći put odložena premijera novog filma

Foto: PrintScreen/YouTube
48

Prvo je trebalo da bude prikazan u aprilu 2020, a sada je još jednom odložen izlazak glumaca na crveni tepih. Premijera novog filma o Džejmsu Bondu odložena je treći put usled pandemije korona virusa, prenosi b92.net.

Prikazivanje filma Nema vremena za umiranje (No Time To Die) već je dva puta pomerano, a prema trenutnim planovima, novi termin premijere je 8. oktobar, navodi se u saopštenju objavljenom na veb stranici filma.

Film je prvobitno trebalo da bude prikazan u aprilu 2020.

Novi film je 25. deo iz franšize o Bondu i ujedno poslednji u kom će britanskog tajnog agenta 007 glumiti Danijel Krejg.

U filmu glume i Lea Sedu i Rami Malek.

Film je odložen jer su bioskopi zatvoreni mesecima zbog korona virusa.

Britanska kompanija Cineworld saopštila je u oktobru, kada je film odložen po drugi put, da odlaganje uz velika izdavanja iz budžeta znači da je industrija “neisplativa”.

Kompanija je zatvorila sve bioskope u Velikoj Britaniji i Irskoj nadalje.

Prethodni film o Bondu, Spektra iz 2015. godine, zaradio je gotovo 900 miliona dolara širom sveta.

Značajan deo zarade od Bondovih filmova dolazi sa britanskog i evropskog tržišta, a studio MGM mogao bi da bude zabrinut zbog toga što bi usled Kovida-19 zarada od filma Nema vremena za umiranje mogla da bude ograničena.

Kompanija Varner Bros ranije ovog meseca objavila je da odlaže premijeru filma The Many Saints Of Newark.

Pandemija je uticala i na odlaganje filmova Morbijus, Dine i Top gan: Maverik.

Izvor b92.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More