Ovo je PRVI MUŽ Džej Lo kojeg NIKO NIJE VIDEO: Izgleda FANTASTIČNO a evo čime se i bavi! (FOTO)

Kako je Kubanac prešao put od konobara do GLUMAČKE ZVEZDE?!

Foto: PrintScreen/YouTube/Dženifer Lopez
127

Muzička zvezda Dženifer Lopez prvi je put je stala pred oltar u februaru 1997. godine, a njen odabranik bio je Ođani Noa. Da nije došlo do rastanka bivši par bi ovih dana proslavio 24. godišnjicu braka.

Ođani Noa bio je u braku sa najpoželjnijom ženom na svetu, a danas živi daleko od očiju javnosti. Noa je pre 24 godine stao pred oltar sa Dženifer Lopez, a latino divi to je bio prvi brak, prenosi “Blic Žena”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Kubanac koji je od konobara došao do karijere glumca na društvenim se mrežama često hvali zdravim stilom života. Redovno sa svojim pratiocima deli otkriva gde je i šta radi. Sudeći po svemu, u životu mu dobro ide, a već dugo godina nije se oglasio po pitanju svoje bivše supruge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Latino divu Ođani je upoznao u Majamiju, gde je radio u restoranu Glorije Estefan. Upravo tu je šarmirao je Džej Lo i par je započeo vezu. Nakon nekoliko meseci veze stali su pred oltar 22. februara 1997. godine, ali brak im se raspao godinu kasnije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ojani Noa Official (@ojaninoa1)

“Nikada se nisam venčala u crkvi. U braku sam bila tri puta. Jedan brak potrajao je devet, a drugi 11 meseci, pa njih ne moram ni da brojim”, rekla je nedavno Lopez.

Nakon razvoda Ođani je pokušao da napravi karijeru na velikom platnu, a pojavio se u nekoliko filmova i radio je kao producent. Imao je plan da objavi knjigu o braku sa Lopez, ali pevačica ga je 2006. godine tužila i sprečila u toj nameri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ojani Noa Official (@ojaninoa1)

Nakon Noe udala se za plesača Krisa Džada u 2001. godine, ali par se rastao godinu kasnije. Za sledećeg dečka, glumca Bena Afleka, verila se u 2002. godine, ali nikada nisu stali pred oltar. Godine 2004. udala se za pevača Marka Entonija, sa kojim je dobila blizance, a njihov brak opstao je do 2012. godine. Džej Lo danas je u srećnoj vezi sa Aleksom Rodrigezom, sa kojim planira pred oltar čim mere zbog pandemije korona virusa popuste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ojani Noa Official (@ojaninoa1)

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More