Poznata cifra koju je Opra Vinfri zaradila od intervjua sa Megan i princem Harijem

Foto: Tanjug/ AP Photo, left, and The New York Times via AP
127

Intervju koji je voditeljka Opra Vinfri uradila sa Megan Markl i Harijem već skoro čitav mesec glavana je tema svetskih medija, a ona je od istog zaradila ni manje ni više nego sedam miliona dolara.

Prava na emitovanje ekskluzivnog intervjua sa britanskim princom Harijem i njegovom suprugom Megan Markl, Opra je prodala stanici CBS za sedam miliona dolara, ali kako strani mediji navode voditeljka i dalje “ubira plodove” i da će njen račun biti bogatiji za još najmanje 10 miliona.

U dvosatnom intervjuu, koji je emitovan na televiziji CBS, par je govorio o rasizmu i disfunkcionalnosti kraljevske porodice.

Foto: Tanjug/ Owen Humphreys/pool photo via AP

Kompletni intervju pratilo je uživo, prema procenama kompanije Nilsen, 17 miliona gledalaca. Iako je intervju emitovan u udarnom terminu, ovaj broj gledalaca smatra se izuzetno velikim.

Podsetimo, u intervjuu je Megan rekla da je razmišljala o samoubistvu, dok je Hari rekao da su se on i njegova porodica osećali “zarobljeno“ dok su bili članovi kraljevske porodice.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More