“Ugasite KAMERE”, Uraganke se bacile na kolače posle intervjua, voditeljka ih gledala u čudu! (VIDEO)

Voditeljka ih je u početku zbunjeno gledala, a onda su Srpkinje počele da se šale na ovu temu, te im se i Niki pridružila.

Foto yottube/prinrscreen
658

Niki de Džeger, ovogodišnja voditeljka Evrovizije, u Roterdamu je intervjuisala srpske predstavnice, članice grupe “Hurricane”, a na društvenim mrežama osvanuli su i snimci koji su nastali nakon zvaničnog dela intervjua.

Niki je sa Sanjom Vučić, Ksenijom Knežević i Ivanom Nikolić razgovarala o tome kako prolaze njihove probe, kako je nastala pesma “Loco, loco”, kojom ove godine predstavljaju Srbiju, a učila ih je i kako se izgovaraju pojedine reči na holandskom jeziku, piše “Blic”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F A N P A G E (@hurricane_foreverr)

Dok je intervju trajao, na stočiću ispred njih sve vreme je stajao tanjir sa kolačima, a kada je razgovor sa Niki završen, devojke iz grupe “Hurricane” su se sa kauča bacile na pod i “navalile” na slatkiše.

Voditeljka ih je u početku zbunjeno gledala, a onda su Srpkinje počele da se šale na ovu temu, te im se i Niki pridružila.

– Ugasite kamere – rekla je u jednom trenutku Ksenija Knežević, a kako je sve izgledalo možete videti u videu na početku teksta.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More