Vojvotkinja od Kembridža Kejt primila prvu dozu vakcine u Muzeju nauke, poznatoj turističkoj atrakciji

foto: Youtube Printscreen
208

Vojvotkinja od Kembridža i supruga princa Vilijama, Kejt, primila je prvu dozu vakcine protiv kovida-19 i izrazila poštovanje svima koji su uključeni u program vakcinacije.

Kejt (39) je navela da je primila vakcinu u Muzeju nauke, poznatoj turističkoj atrakciji koja se nalazi nedaleko od Kensingtonske palate i njenog doma u zapadnom Londonu, prenosi Rojters.

“U njoj nema nimalo ZLA”, ujak Kejt Midlton brani rođaku: Jedina koja je imala ispad je MEGAN! (FOTO, VIDEO)

“Juče sam dobila prvu dozu vakcine protiv kovida-19 u londonskom Muzeju nauke”, napisala je Kejt na svom nalogu na tviteru koji deli sa suprugom, princom Vilijamom.

Ona je okačila i fotografiju na kojoj se vidi kako prima vakcinu.

“Neizmerno sam zahvalna svima koji obavljaju ulogu u procesu vakcinacije – hvala vam na svemu što činite”, napisala je Kejt.

Princ Vilijam (38) je prošle sedmice saopštio da je dobio prvu dozu vakcine. Njegova baka, kraljica Elizabeta, primila je prvu dozu u januaru i podstakla i druge da se vakcinišu, ističući da je vakcinacija brza i bezbolna, podseća Rojters. Britanija trenutno nudi vakcine protiv kovida-19 svima starijima od 30 godina, a prvu dozu primilo je 38,8 miliona ljudi.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More