Izazovu “Da sam pauk, mali pauk”, nije odoleo ni Novak Đoković! (FOTO+VIDEO)

Foto/Unsplash/rawpixel
578

Ne znamo da li bi Spajdermen odoleo izazovu koji je preplavio društvene mreže i zaludeo Balkan i dijasporu, ali znamo da ni Novak Đoković nije ostao ravnodušan na ovaj trend.

Foto/Facebook/Printscreen

Pesma “Pauk” popularnog srpskog folk – pevača Andrije Ere Ojdanića, postala je inspiracija za novi izazov na društvenim mrežama, u kojem se uz specifičnu koreografiju pevaju reči pesme “Da sam pauk, mali pauk, veliku bih mrežu pleo, da bih tebe upecao, ludo sam te zavoleo”. Prilično iznenađujuće je da se baš sada ova pesma našla u centru pažnje, s obzirom da ju je Era Ojdanić predstavio publici još 2003. godine.

I sam pevač je gostujući u jutarnjem programu televizije Hepi, priznao da je  veoma iznenađen zbog čega se baš sada desio ovaj trend, koji svakim danom dobija sve veće razmere ne samo na Balkanu, već i širom sveta u dijaspori.

Društvene mreže su preplavljene brojnim snimcima kojima se odgovara na simpatični i zabavni izazov.

Pauci iz Ried im Innkreis Austrija (FAME Cocktail Cafe Shisha Lounge) ?️?️ #challengedasampaukbalkanciganlu

Gepostet von Balkan Ciganluk am Mittwoch, 6. Februar 2019

Pauci iz Rijeka ?️?️ #challengedasampaukbalkanciganlu

Gepostet von Balkan Ciganluk am Donnerstag, 31. Januar 2019

Da bi ste uzeli učešće u ovom viralnom izazovu, nije potrebno da odete u kafanu. Pogledajte kako su na izazov odgovrili zaposleni u jednoj firmi:

Kada su humor i zabava u pitanju, ljudi sa Balkana još jednom pokazuju da im nema ravnih. U videu pogledajte kako ovi momci veselije i lepše obavljaju poslove u auto – radionici uz refren pesme “Da sam pauk”.

Dakle, ukoliko želite da se i vi priključite zabavnom trendu, dovoljno je da naučite pokrete rukom kao koreografiju uz pesmu, snimite video i objavite ga na nekoj od društvenih mreža. Naravno, i da se slatko nasmejte i oraspoložite.

D. Stupar

Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.nasiusvetu.com

Izvor Nasiusvetu.com
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More