Džoni Dep stigao u Crnu Goru, snima filma na tri lokacije a meštani jedva čekaju da stanu u kadar

Dep je stigao u Tivat privatnim avionom sa nekoliko najbližih saradnika, a planirano je da ostane oko nedelju dana

Foto: printscreen/youtube
99

TIVAT – Aerički glumac Džoni Dep, zajedno sa ekipom filma “Minimata”, stigao je u Tivat, gde će se nastaviti snimanje.

Dep je stigao u Tivat privatnim avionom sa nekoliko najbližih saradnika, a planirano je da ostane oko nedelju dana, prenosi sajt Aktuelno.

Dep će scene iz života američkog fotografa Judžina Smita snimati na popularnom Ostrvu cveća, tivatskoj Župi i peščanoj plaži Kalardovo.

Producenti filma iz Beograda su sa predsjednikom opštine Tivat, Sinišom Kusovcem, još krajem prošle godine dogovorili nesmetano snimanje filma na svim lokalitetima koliko god to bude bilo potrebno.

“Projekti poput filma ”Minamata” su poželjni za našu opštinu zbog promocije našeg područja u svetu i mi smo obezbedili saglasnosti, kao i podršku opštinskih preduzeća i javnih ustanova. Radujemo se snimanju filma sa Depom”, piše u saoopštenju predsednika tivatske opštine.

U kabinetu predsednika opštine Tivat rekli su da im je skrenuta pažnja na tajnost.

“Ne smemo ništa da otkrivamo. Tako su nas producenti filma obavezali ugovorom o saradnji”, rekli su iz kabineta Kusovca, a prenosi Blic.rs.

Iz ekipe filma “Minimata” kažu da je Dep smešten u najluksuznijem rizortu Porto Montenegra sa pogledom na more, kao i da je iz Beograda za njim u Tivat doputovala i njegova posluga.

“Depu izuzetno prija promena i već je rekao da je Crna Gora prelepa. Dolazak na more posle Beograda i jedno i po mjesečnog snimanja mu izuzetno prija”, kaže izvor blizak glumačkoj ekipi.

Za potrebe snimanja pojedinih scena kao statisti biće angažovani meštani Tivta koji sa uzbuđenjem čekaju trenutak da sa holivudskom zvedom stanu u isti kadar.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More