PRINC ČARLS je sprečio jedan neprijatan događaj koji je mogao da osramoti MEGAN MARKL (FOTO)

youtube/printscree
487

Od kako je postala član kraljevske porodice Megan Markl se suočila sa nizom pravila i protokola koje mora da poštuje.
Sem titule i načina oblačenja, tu su i načini obraćanja kao i poruka koju ostavlja svako javno pojavljivanje bilo kog člana porodice.

View this post on Instagram

Glowing in white! ?

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

Tokom turneje po Australiji i Novom Zelandu, pricn Hari i Megan Markl su se susreli sa mnogim zvaničnicima ovih država, a na Fidžiju ih je dočekala tamošnja kraljevska porodica.

Ono što su se mediji najviše pitali je kako je moguće da da vojvotkinja od Saseksa nije nosila tijaru na glavnom banketu na Fidžiju. Prema nekim pravilima, pošto su u pitanju bile dve kraljevske kuće prisutne, Megan je trebalo da ima obeležje statusa i ranga, tijaru.

Pre nego što su krenuli na put Megan i princ Hari su dobili određene savete od princa Čarlsa. On ih je savetovao da ne insistiraju na luksuznim obeležjima i da ne guraju prst medijima i građanima ovih država. Kako prenosi People magazin on je smatrao da je previše, da je sasvim dovoljno to što mediji već analiziraju novac koji vojvode od Saseksa troše.

Tijare se obično koriste kada je organizovan kraljevski banket kome prisustvuju članovi porodice i državni zvaničnici.

Izvor Svetpoznatih
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More