Srpska glumica se vraća u rodni grad, pripreme u toku

Foto: Wikipedia
313

Glumica Branka Katić, koja već godinama živi i radi u Engleskoj, odlučila je da se sa suprugom preseli u glavni grad Srbije.

Naime, njih dvoje su kupili dupleks u strogom centru Beograda, i to na njegov nagovor, a plan im je da tu provode deo vremena kada se penzionišu, pi[e Kurir.

Prilikom svakog ranijeg dolaska u Srbiju, supružnici su se trudili da ubrzaju radove na svom novom životnom prostoru, a sada su konačno pri kraju. Naime, želja čitave Brankine porodice je da im to postane novo gnezdo u koje će svraćati svaki put kada se za to ukaže prilika, ali želja im je da se ovde u potpunosti presele kada se penzionišu.

Srpska glumica uživa u rodnom gradu, ovoga puta nije uspela sa sakrije muža

Brankina devet godina starija sestra posebno učestvuje u finalnom doterivanju enterijera, budući da je Katićeva trenutni boravak u Beogradu rešila da posveti kompletnom dekorisanju stana.

Podsetimo, glumica je u braku sa 53-godišnjim britanskim rediteljem Džulijanom Farinom dobila dvojicu sinova 16-godišnjeg Luisa i 14-godišnjeg Džoa.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More