Branko Đurić otkrio šta mu je Anđelina Džoli poklonila za 50. rođendan

FOTO: Printscreen/Youtube/
85

BEOGRAD – Glumac Branko Đurić Đuro sarađivao je Anđelinom Džoli u filmu “U zemlji krvi i meda”, a u emisiji “U svom filmu” pričao je o poznanstvu sa holivudskom zvezdom, ali sa njenim tadašnjim emotivnim partnerom Bredom Pitom.

“Šest meseci pre snimanja zvala me je agent iz Londona da dođem na sastanak, ali mi nije rekla o čemu se radi. Rekla je samo da jedna velika holivudska zvezda radi film. Odradili smo taj sastanak, a kada sam se vratio kući, čuo sam priče da Anđelina radi film i to sam onda povezao”, rekao je Branko Đurić Đuro, koji je zatim ispričao kako ga je lično kontaktirala Anđelina Džoli. Bilo je to preko mejla, na engleskom jeziku.

“Javila mi se Anđelina: ‘Dragi Đuro, ovde Endži’ i tako smo počeli da razvijamo naše prijateljstvo. Počeli smo se da se dopisujemo i da sarađujemo oko scenarija”, rekao je Đuro.

Branko je imao i reči hvale i za Anđelinog sada već bivšeg emotivnog partnera Breda Pita.

“On je bio jako šarmantan, skroman i nekako stidljiv. Rekao mi je psovke s ovih prostora kojih se seća iz doba kad je snimao 80-ih u Crnoj Gori. I zanimljivo, pitao me onda za te ljude, rekvizitere i asistente. Znao im je imena pa me je pitao kako žive. Zaista je socijalno osvešćen”, ističe Đurić i navodi da su Anđelina i Bred velike zvezde gde god da se pojave.

“Kad bih otišao na pivo s Bredom, on bi došao motorom i ne bi skidao kacigu. Pio bi pivo s njom na glavi, samo je dizao i spuštao onaj štitnik. Čudio sam se zašto ne skine kacigu, a on je rekao: “Bolje da kažu, gle budale, pije pivo s kacigom,  nego da me prepoznaju”, rekao je Đuro, koji je na kraju otkrio šta mu je Anđelina Džoli poklonila za 50. rođendan.

“Za 50. rođendan mi je poklonila savršenu gitaru. Ona voli muziku. I prsten koji imam je od Breda. Na gitari je napisala posvetu: ‘Moj dragi Branko, volim tvoju muziku, volim sve ovo.’ I moram da priznam da sviram često na njoj na koncertima”, naveo je on.

Izvor B92/24sata
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More