Poznatom pevaču propala turneja po Kanadi, evo zbog čega

FOTO: Piabay
236

Halid Muslimović nije mogao da dobije vizu za Kanadu, gde je planirao da održi turneju, a kao razlog je navedeno da se protiv njega vodi krivični postupak zbog prebijanja Sonje Bašić, prenosu B92.

Reč je o ženi iz Australije s kojom je on bio u ljubavi nekoliko godina, a pre tačno godinu dana na putu za Banjaluku Muslimović je pretukao Bašićevu, koja ga je prijavila policiji i podnela krivičnu prijavu zbog toga.

FOTO: Printscreen/Youtube

“Halid se sa organizatorima dogovorio o svim detaljima turneje po Kanadi i trebalo je da 20. aprila održi prvi koncert. Vizu je dobio i sve je teklo u najboljem redu, a onda se sve preokrenulo. Kontaktirali su s njim iz kanadske ambasade nekoliko dana pre zakazanog leta za Vankuver, gde je trebalo da nastupi 20. aprila, i rekli su mu da će njegova viza ipak biti poništena. Halid nije mogao da veruje u to što je čuo, mislio je da se neko šali s njim”, tvrdi izvor “Kurira”.

U avgustu prošle Sonja je u ispovesti za “Kurir” ispričala da ju je Halid, s kojim je do tada bila tri godine u vezi, brutalno pretukao kada mu je zatražila da joj vrati novac koji joj duguje.

“Tokom vožnje ka Banjaluci upitala sam ga kad će da mi da 22.000 maraka. Poludeo je, vozio je 150 na sat. Molila sam ga da zaustavi auto jer neću da poginem, imam decu. Onda me je tri puta udario rukom preko usta, pa je zaustavio auto, izašao i došao do mojih vrata. Šakom me je uhvatio za kosu, izvukao me i ja sam pala na zemlju. Udarila sam desnim kukom u kamen. Pitala sam ga: ‘Halide, zašto me udaraš?’ A on je onda počeo da me desnom rukom udara u vilicu”, ispričala je tada Bašićeva

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More