Džeki Čen otkrio šta mu se desilo u Jugoslaviji dok je snimao “Božji oklop” (VIDEO)

FOTO: Printscreen/Youtube/
315

Legendarni glumac Džeki Čen (65), snimao je u tadašnjoj Jugoslaviji, u Zagrebu, film “Božji oklop”, koji je premijerno prikazan 1987. godine u bioskopima. Tokom snimanja jedne scene, Džeki je umalo poginuo.

Naime, on je skakao na drvo, međutim, grana je pukla, pa je pokušao da uhvati drugu granu. Na kraju, pao na tlo i povredio glavu. Čen se teško povredio i dva dana je bio u bolnici, piše 24sata.hr.

Džeki je zbog ovog pada ima i rupu u glavi, a kako je rekao 2017. godine u emisiji voditelja Konana O’ Brajena, znao je kako da padne, što mu je na kraju i spaslo život.

– Snimao sam u Jugoslaviji. Skočio sam na drvo, grana je pukla. Pokušao sam da uhvatim drugu granu, ali je i ona pukla. Da je jugoslovenski kamerman spustio kameru i da me je malo gurnuo, mislim da bi bio bezbedan. Ali je kamerman pobegao. Imao sam toliko sreće, znam kako da padnem. Ja sam postavio ruku i tako pao, a da sam direktno udario glavom o zemlju, bio bih gotov. Rekli su mi, nemoj da ustaješ. Čuo sam da krv izlazi iz mog uveta – otkrio je slavni glumac koji je poznat po tome da za opasne scene ne koristi dublera.

Izvor 24sata.hr
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More