Fanove naljutio propust producenata popularne serije „Igre prestola“ (FOTO+VIDEO)

Helen Sloan/HBO via AP
309

U četvrtoj epizodi finalne sezone serije „Igra prestola“ napravljen je propust jer se u jednoj sceni u kadru našla i čaša kafe iz Starbaksa.

Ta scena veoma brzo se proširila društvenim mrežama, a brojni obožavaoci serije ogorčeni su jer smatraju da je serija urađena nemarno.

Naime, u sceni u kojoj se pojavljuju Kit Haringtonom i Emilija Klark u kadru na stolu se može videti i papirna čaša iz kafeterije Starbaks, prenosi CNBC.

Prema rečima izvršnog producenta Bernija Kolfilda, to je bila jednostavno greška koja im se potkrala.

„Žao nam je“, rekao je danas producent u intervjuu za radio WNYC.

Kolfild je napomenuo da je gaf retkost za ovu seriju jer su njegovi ljudi i dekorateri, kako kaže, 1.000 posto angažovani da bi sve prošlo u najboljem redu.
Navodi se i da gafovi poput ovog nisu neuobičajeni, a kao primer navodi se film „Hari Poter i dvorana tajni“ u kojoj je snimljen kamerman tokom scene sukoba Harija Potera i Drako Malfoja.

Serija „Igra prestola“ je najpopularnija i najviše kopirana serija na tržištu ovih dana i drži rekord u gledanosti – ima čak 17,8 miliona gledalaca.

Do kraja sezone ostale su još dve epizode.

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More