Krvnički pretučena srpska manekenka (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube
112

Turski državljanin, čiji identitet nije saopšten, brutalno je pretukao svoju devojku Tanju Dukić, foto-modela iz Srbije, koja poslednjih nekoliko godina radi u Turskoj kao manekenka, prenosi Blic.

Dukićevu je nasilnik unakazio u njihovom zajedničkom stanu u naselju Ortakoj u Istanbulu, a motiv je navodno bila njegova patološka ljubomora.

Turski mediji su objavili fotografije povređene Srpkinje, koja od zverskog zlostavljanja ima brojne modrice i podlive po glavi i čitavom telu. Ona je sama prijavila nasilnika policiji, a tamošnjim medijima je objasnila da su njih dvoje u emotivnoj vezi poslednje dve godine, kao i da žive zajedno.

„Pretučena sam 2. juna, nakon svađe koja je izbila oko 20 sati. Dečko me je sačekao kolima nakon jednog snimanja, a čim sam ušla u auto, počela je svađa izazvana njegovom ljubomorom. Po dolasku u stan rasprava se nastavila, da bi ubrzo kulminirala kada je počeo zverski da me udara pesnicama i šutira. Molila sam ga da prestane, ali on se nije osvrtao, već me je udarao gde god je stigao“ ispričala je lokalnim medijima napadnuta Srpkinja.

Ona je ispričala i da se nad njom iživljavao sedam sati, da ju je krvnički udario u glavu, te da se potom onesvestila. Ona je kazala da se nasilnik nije zaustavio samo na nekoliko udaraca, već da je nastavio da je zlostavlja i udara nogama i pesnicama.

Pretio joj i nožem

„Nakon toga me je, povređenu i prekrivenu modricama i podlivima, odvukao u sobu i zaključao. Trpela sam bolove, bila gladna i žedna. Pretio mi je da će me izbosti i unakaziti nožem budem li pokušala da izađem. Tek sledećeg jutra oko 10 sati mi je otvorio vrata, nakon čega sam ja uspela da pobegnem iz stana i prijavim ga policiji“, ispričala je Dukićeva, o čijim jezivim povredama svedoče brojne fotografije koje su objavljene u turskim medijima. Dukićeva je kazala da je potom iskaz u policiji dala u prisustvu prevodioca.

Osim što u turskim medijima nije objavljen identitet nasilnika, tamošnjoj javnosti i dalje nije poznato da li je policija uhapsila Dukićkinog partnera i da li je on dosad procesuiran.

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More