Udala se za srpskog režisera, potom odbegli u Ameriku gde su otpočeli novi život

Foto: facebook/ Mira Furlan
298

Mira Furlan je ostvarila uspešnu karijeru i na našim prostorima i u Americi, ali njena životna priča je pomalo nestvarna, kao za neki film, jer od trenutka kada se zaljubila u jednog Gorana ništa nije bilo isto. Ali je ni “preko grane” gde je, na kraju, bila primorana da ode nisu dočekale ruže.

Mira je rođena u Zagrebu, a važila je za seks simbol nekadašnje Juge. U svojoj karijeri ima filmove poput: “Otac na službenom putu”, “Lepota poroka”, “Kiklop”… Na vrhuncu slave, sada već davne 1991. godine, Mira se iz odselila u Ameriku gde je otpočela potpuno novi život.

Naime, 1986. godine Mira je upoznala srpskog režisera Gorana Gajića sa kojim je ubrzo otpočela vezu. Pošto je zbog ljubavi živela na relaciji Beograd – Zagreb, hrvatski mediji su je početkom devedesetih godina optužili da se priklonila Srbiji i objavljivali tekstove u kojima su je nazivali izdajicom.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More