Trampova ćerka HIT na internetu! (VIDEO)

Ivanka Tramp privukla veliku pažnju na samitu G20 u japanskom gradu Osaka

84

Nije samo američki predsednik Donald Tramp privukao veliku pažnju na samitu G20 u japanskoj Osaki, već i njegova ćerka koja ima titulu savetnice u Beloj kući.

Nekoliko snimaka koji su se pojavili na internetu pokazuje koliko je Ivanka pokušavala da se ubaci u grupu pojedinih lidera i sa njima, makar nakratko, porazgovara.

Kako se čini, neki i nisu baš bili oduševljeni, kao da nisu želeli da ona bude deo razgovora.

Američki mediji prenose da je “Ivanka dosađivala liderima na smaitu”.

Na snimku se vide francuski predsednik Emanuel Makron, britanska premijerka Tereza Mej, kanadski premijer Džastin Trudo i Kristin Lagard, generalna direktorka MMF-a.

Razgovoralo se o socijalnoj pravdi, a onda se uključila i Tereza Mej.

“Čim u razgovor uključite i ekonomski aspekt, dosta ljudi počne da sluša, a u suprotnom ne bi”, rekla je ona.

U tom trenutku umešala se Ivanka rekavši da pojedinim oblastima “dominiraju muškarci”. Zbog toga su svi primetili izraz na licu Kristin Lagard.

Iako mnogi smatraju da je ona zakolutala očima, neki pak ističu i da se Lagard ponela veoma nepristojno, te je okarakterisali “snobom svetske klase”.

Ipak, čak i ako joj je Ivanka “išla na živce”, Lagardova se iskupila objavom na Tviteru u kojoj pozira sa Trampovom ćerkom i holandskom kraljicom Maksimom.

Izvor Politico
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More