Najveća atrakcija na nedelji mode u Parizu! Selin Dion nosila ogrlicu iz filma Titanik! (FOTO)

Oglica sa plavim dijamantom iz slavnog blokbastera koji je nosila glumica Kejt Vinslet sada se, zahvaljujući Selin Dion, našla u Parizu

104

Poznata pevačica Selin Dion je najveća atrakcija na ovogodišnjoj Nedelji visoke mode u Parizu i to ne smao zbog onoga što je nosila već i zbog ekstremne mršavosti.

Početkom godine višestruko nagrađena pevačica bila je okružena raznim spekulacijama zbog naglog mršavljenja. Znatno je oslabila i njeni obožavaoci su to brzo uočili i komentarisali o tome na društvenim mrežama. Mnogi su mislili da je Selin vodila borbu sa anoreksijom pošto je njen muž i bivši menadžer Rene Angelil preminuo početkom 2016. godine. Samo dva dana nakon toga, umro je i njen brat Danijel.

Sve glasine su utihnule pošto je u intervjuu za „Dobro jutro, Ameriko“ pevačica otkrila zašto je zapravo izgubila toliko kilograma. Dion je objasnila da je „malo smršala“ pošto se prepustila „strastvenom plesu“.

foto:printscreen/instagram

foto:printscreen/instagram/story

Balet je trenutno, kaže, nešto sa čime je opsednuta, pa se i pohvalila da čak četiri puta nedeljno vežba svoju korografiju, prenosi Independent.

Ono što su mnogi primetili na ovogodišnjoj manifestaciji je ogrlica koju je slavna pevačica nosila. Reč je o dobro poznatoj ogrlici iz Titanika.

Oglica sa plavim dijamantom iz slavnog blokbastera koji je nosila glumica Kejt Vinslet sada se, zahvaljujući Selin Dion, našla u Parizu.

Izvor Independent
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More