Godinama je živela van Srbije, karijeru je gradila bez skandala! Lenu Kovačević jugoslovenska publika je gledala u kultnom filmu! (FOTO+VIDEO)

Pevačica Lena Kovačević poslednjih godina svrstala se na pijadestal dama koje mudro planiraju svaki potez u svojoj karijeri

268

Lena Kovačević majka je dva dečaka Vuka i Teodora, iza sebe ima velike hitove, te gotovo da ne postoji nastup na kojem ne traže njenu pesmu.

Godinama je živela izvan granica Srbije, a onda ju je ljubav prema domovinu vratila u Beograd. Pevačica Lena Kovačević poslednjih godina svrstala se na pijadestal dama koje mudro planiraju svaki potez u svojoj karijeri, ali i privatnom životu, a publika je na kraju oduševljena.

Ali kako je zapoteča karijera Lene Kovačević? Nakon što je završila osnovnu i srednju muzičku školu zaputila se u Holandiju gde je diplomirala džez pevanje na prestižnom Muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Zt6jKaS7xi8
U javnim pojavljivanjima voli da priča o svom odrastanju i porodici iz koje je uvek crpela ljubav i povrenje.
Od oca Dušana Kovačevića naučila je da, čovek da bi bio profesionalac, mora mnogo da radi, da bude vredan, ali i odan onome što voli.
Izvor Bliconline
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More