Na putu ka egzotičnoj destinaciji! Relja Popović i Nikolija Jovanović napuštaju Srbiju!

Zavodljiva pevačica otkrila u kojim trenucima beskrajno uživa

foto:printscreen/youtube/telegraf.rs
52

Za nekoliko nedelja Nikolija Jovanović i Relja Popović sa naslednicom Reom uputiće se na neku egzotičnu detinaciju gde će ostati skoro ceo avgust.

– Ove godine ćemo ići na odmor skoro mesec dana. To je bila moja odluka sa kojom se Relja složio jer smo zaslužili takav odmor. Oboje smo izdali albume i uložili mnogo truda u ceo posao. Ići ćemo na neku drugu destinaciju, nećemo u Grčku jer smo Rea i ja već bile u Atini – ispričala je Nikolija i istakla da je veoma važno za porodicu da na odmorima budu međusobno stopostotno posvećeni.

– Idemo sami bez dadilja i bilo koga drugog jer je to potrebno porodici. Noću i danju ćemo biti posvećeni jedni drugima i Relja i ja ćemo se igrati sa Reom zajedno u pesku i deliti obaveze oko nje. Biće to pravi odmor od svega i svakoga, samo kupanje, sunčanje i lenčarenje. To su trenuci u kojima svi beskrajno uživamo – otkrila je za Blic zavodljiva pevačica.

Izvor Bliconline
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More