Lepotica svetske klase! Na šarm ćerke srpske folk pevačice nije odoleo ni Madonin sin! (FOTO)

Zanemećete kada vidite kako izgleda ćerka Katarine Ostojić

foto:privatna arhiva/Svetpoznatih.rs
60

Katarina Kaja Ostojić važi za jednu od najboljih pevačica na ovim prostorima. To je nebrojano puta pokazala, a zanemećete kada vidite kako izgleda njena ćerka Nikolina.

Nikolina Dragojlović (17), ćerka pevačice Kaje Ostojić, jednom prilikom je čak šarmirala Madoninog sina Roka (18). Njih dvoje su se videli u Verbijeru, odmaralištu na švajcarskim Alpima pre dve godine.

Kaja je na ovu luksuznu destinaciju tada došla sa ćerkom i prijateljicama, a samo nekoliko dana posle njih Madona je došla sa sinom Rokom, kojeg je dobila u braku sa režiserom Gajom Ričijem.

“Sedeli su jedno naspram drugog i sve vreme je gledao u njenom pravcu. Ona se stidljivo krila iza Kaje kako im se pogledi ne bi susretali. Nedugo zatim Nikolina je krenula u toalet i Roko ju je zaustavio ispred vrata u želji da se upoznaju. Nikolina ga je pozdravila, pružila mu ruku i brzo se vratila za sto”, ispričao je izvor svojevremeno za jedan medij.

Izvor Alo!
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More