Lepa glumica u vezi sa pet godina mlađim fudbalerom! (FOTO)

Pre njega imala je nekoliko turbulentnih ljubavi koje su i te kako intrigirale javnost.

foto:printscreen/Youtube/HRT2
69

Hrvatska glumica Zrinka Cvitešić već pet godina je u vezi sa fudbalerom Nikom Kranjčarom, a pre njega imala je nekoliko turbulentnih ljubavi koje su i te kako intrigirale tamošnju javnost.

Zrinka (40) i pet godina mlađi fudbaler retko se pojavljuju zajedno na javnim događajima, a ljubav je planula u Londonu gde su oboje živeli kada su se zavoleli.

Pre Kranjčara, glumica je dve godine bila u vezi sa kolegom iz svoje branše, producentom Majklom Jangom, a kada joj je on predložio da se venčaju odbila je, iako je priznala da joj je to bila jedna od najtežih odluka u životu.

Dok je bila u vezi s njim, šuškalo se da je imala romansu i sa glumcem Ivanom Hercegom. U nekoliko navrata su viđeni zajedno, ali su oboje tvrdili da su samo prijatelji.

Još jedna burna ljubav fatalne Zrinke bila je sa hrvatskim muzičarem Hrvojem Rupčićem. On se nakon 11 godina braka razveo od tadašnje supruge Tine, ali o tome nije želeo mnogo da govori javno. Zrinka i Hrvoje u vezi su bili pet i po godina, a onda je usledio raskid.

Izvor Kurir

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More