Nole i Jelena čitali šta mediji pišu o njima, njihova reakcija će vas zasmejati (FOTO)

Foto: PrintScreen/ YouTube
308

Čuveni sportista uživa sa suprugom u lepom vremenu, a vreme prekraćuju listajući novine, među kojima su se našle i one iz Hrvatske.

“Jedi kao Đoković”, kažu novine”, istakla je Jelena Đoković u opisu jedne objave.

View this post on Instagram

Jelena Đoković se obratila nesrećnim ljudima koji su je osuđivali… #2017 #JelenaĐoković #NesrećniLjudi #PRessSerbia Jelena Đoković se na svom profilu na Instagramu osvrnula na prethodnu godinu, sumirala lepe trenutke, ali i one loše koji se tiču teških perioda njenog supruga. U poruci se posebno obratila, kako kaže, nesrećnim ljudima koji su je osuđivali. Supruga najboljeg srpskog tenisera Jelena Đoković objavila je simpatičan video-snimak koji predstavlja njeno viđenje 2017. godine, pored koga je napisala poruku upućenu njenim fanovima. Jelena je istakla da su joj razni izazovi pomogli da raste i bude najbolja verzija sebe. "Čitala sam i naučila dosta, da osećam kao da znam sve odgovore, ali istina je, i dalje je potrebno da živim i praktkujem svo znanje koje imam. Mnogo puta sam donela loše odluke,i nastavila da se pitam zašto, kada znam da mogu bolje od toga. Srećom, uvek postoji druga šansa da probaš i padneš ili probaš i uspeš… " Jelena je u nastavku istakla da je srećna što ima porodicu i prijatelje oko sebe koji su joj pomogli da ostane na pravom putu, jer je lako izgubiti se… "Postala sam ponovo majka u 2017., imala sam delimično tešku trudnoću, ali mi je ljubav i podrška porodice pomogla da prođem kroz to. Zbog teške godine mog supruga, bila sam optuživana i okrivljena od strane nesrećnih ljudi. Srećom, prošla sam kroz sve te izazove razumno, sa puno ljubavi. " Supruga Novaka Đokovića je na kraju napisala "da bi sve isto uradila zato što je svaki trenutak koji je proživela dragocen". "Kao što Rajan Holidej kaže: Prepreka je način", zaključila je.

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia) on

Novaku se, po svemu sudeći, dopalo ono što je pročitao o sebi, pa se smeškao sve vreme, dok je njegova draga ove trenutke podelila sa svima na društvenim mrežama.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More